Trobada anual de socis

Una trobada amb celebració

El passat, diumenge 10 de març, va tenir lloc l’Assemblea General de l’ACOTV 2019 en la qual es va celebrar el 18è aniversari de l’Associació.

Durant la trobada anual de socis de l’ACOTV i coincidint amb l’Assemblea General de l’entitat, realitzada aquest any a Barcelona, l’associació va aprofitar per celebrar els seus 18 anys de trajectòria.

Arribar a la majoria d’edat és sinònim d’entrar en l’edat adulta, fet que permet una mirada enrere des de l’expertesa i l’experiència per fer valdre tot el camí recorregut fins ara.

D’aquesta manera els socis de l’ACOTV van voler commemorar l’ocasió destacant tots els esforços comuns que des de l’entitat s’han portat a terme durant aquests últims 18 anys.
Amb un petit acte simbòlic en el qual es va compartir un dels tants bons moments entre companys que l’associació ha viscut, el diumenge 10 de març, s’aprofitava així la trobada anual de socis per recordar a cadascuna de les persones que han fet possible les diferents fites assolides per l’ACOTV.

Presentació prèvia dels principals projectes de l’any i Assemblea General

La jornada s’iniciava amb dues presentacions prèvies per a tots els assistents dels quals han estat els dos projectes destacats en els últims mesos 2018; el treball iniciat per l’Àrea de Recerca que comença a donar els seus primers fruits, els quals van ser presentats en detall als socis, i la presentació del Màster d’Optometria i Teràpia Visual el programa de formació avançada que l’ACOTV impulsa amb la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) avalat per la Fundació Politècnica de Catalunya i que obrirà la seva primera convocatòria aquest 2019-2020.
L’Assemblea es va iniciar en l’hora convocatòria prevista desenvolupant el detall dels punts anunciats en l’ordre del dia establerta.
S’obria així la reunió amb la presentació d’un abans i un després del Pla Estratègic ACOTV, espai que tenia l’objectiu de poder visualitzar els canvis aconseguits a conseqüència de la implementació del pla estratègic (PE) així com reforçar la importància d’haver-lo dut a terme.
A través del suport d’una presentació elaborada per l’ocasió es van mostrar exemples de l’evolució que ha viscut l’associació aquests últims anys, visualitzant diverses imatges que simbolitzen l’abans i el després de diverses accions que engloba el PE i comentant els objectius assolits i també tots els que cal continuar treballant, revisant, actualitzant o millorant segons les actuals necessitats del context.

Fem memòria del passat apostant pel futur

Seguidament els socis vam participar en el Kahoot Associatiu, una activitat de grup en la qual tots els assistents a l’assemblea van poder interactuar a través de l’App Kahhot d’una forma dinàmica a través d’un concurs compost de diferents preguntes relacionades amb l’associació que vam permetre conèixer quin és l’estat de la memòria històrica dels socis respecte a l’ACOTV coincidint amb la celebració durant aquest 2019 dels 18 anys de l’entitat.
Es va fer un repàs per esdeveniments passats des del qual els socis vam poder recordar detalls com quin va ser l’any de la fundació de l’ACOTV, qui el seu primer president/a, identificar quin càrrec desenvolupen o tenen ara alguns dels socis, així com repassar diferents aspectes del funcionament  i les activitats generals de l’entitat. Un espai participatiu que va contribuir a seguir reforçant la interacció del grup.
En finalitzar l’activitat es va procedir a realitzar una pausa on s’aprofita per fer l’acte de celebració dels 18 Anys ACOTV. Per continuar després amb la resta d’assumptes a tractar per l’Assemblea entre els quals s’engloben l’aprovació de la memòria 2018 i els pressupostos per aquest nou any 2019. També va haver l’oportunitat d’abordar l’Acció Social i Solidària que enguany l’ACOTV està realitzant i la seva proposta de futur així com compartir la informació general dels pròxims projectes de l’associació.

La jornada va finalitzar amb el torn obert de paraules que permet al soci obrir el debat amb relació a diferents aspectes d’interès que es van recollint per tal de valorar les possibles accions per part de l’entitat, suggeriments de millora, etc. Un any més la celebració de l’Assemblea anual va ser molt satisfactòria i va permetre posar en evidència el bon estat que l’associació manté així com l’empenta del grup per continuar fent créixer el projecte comú.


Compártelo en tus Redes Sociales: