Memòria 2021

Cert que en 20 anys han sigut moltes les coses i les persones que hem vist transformar-se però durant tots aquests anys el que no podem obviar és que aquesta associació ha contribuït al creixement i l’enfortiment dels valors de la professió i alhora s’han obert les portes a un munt de noves oportunitats en l’àmbit de l’Optometria i la Teràpia Visual.

Vam començar amb 30 i pocs membres per passar a ser 80 i escaig, i d’aquí progressivament cap amunt, amb les entrades i sortides de companys i companyes, que ens han anat deixant i, d’altres que s’hi han sumat durant tot aquest temps. I, finalment, hem arribat on som ara amb més de 230 membres que enriqueixen l’essència ACOTV.

I si hi ha una cosa que ens omple d’orgull associatiu com a entitat és veure la fidelitat i el suport constant del associats. Sou molts els que formeu part de l’ACOTV des de fa temps i aquest és el millor tresor que cal preservar, tan valuós com cadascuna de les noves incorporacions que dia a dia ens arriben i ens mostren que aquesta associació té encara molt recorregut i futur!

Conscients que sense la presència de cadascun de vosaltres no haguéssim pogut reforçar l’esperit que durant tots aquests anys l’ACOTV ha volgut mantenir viu, i que de ben segur desitgem continuar, us volem transmetre la nostra màxima gratitud per tot aquest temps que hem compartit amb vosaltres.

Hem estat molt ben acompanyats i estem convençuts que junts seguirem endavant!!!
Compártelo en tus Redes Sociales: