Trobada de treball Junta ACOTV

Reunió Junta Directiva juliol 2019

El passat mes de Juliol, la Junta Directiva de l’ACOTV va fer la trobada semestral en la qual es van repassar els assumptes generals de l’Associació.

A la trobada va assistir l’actual Junta al complet i també alguns col·laboradors per tal de poder avaluar amb detall  l’estat de les diferents àrees de l’entitat.


Durant la jornada cada membre directiu, com ja és habitual en aquest model de jornades de treball periòdiques, va anar compartint amb la resta del grup els resultats dels últims esdeveniments i activitats realitzades per l’Associació, així com proposant accions concretes per a dur a terme durant l’últim semestre de l’any totes elles valorades i consensuades per l’equip de treball amb la finalitat d’actuar dins del marc de planificat des de l’entitat.

Entre els assumptes debatuts cal destacar les accions principals desenvolupades durant el primer semestre del 2019 com han estat el disseny i elaboració del màster en Optometria i Teràpia Visual( impulsat per a l’associació conjuntament amb la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa i el suport de la Fundació Politècnica de Catalunya) que es podrà dur a terme a partir del pròxim mes d’octubre 2019 cobrim així una de les demandes del col·lectiu, oferir una formació avançada de qualitat dins de l’àmbit de l’optometria i la Teràpia Visual que permetrà als professionals de la visió l’accés a una formació continuada que preserva l’excel·lència de la professió.
També es van debatre altres activitats que l’ACOTV té previstes, com els estudis que treballen des de l’àrea de recerca i la planificació del que serà el calendari formatiu pel pròxim 2020.

Amb un repàs general a l’estat de comptes del primer semestre de l’entitat i comentant els assumptes de funcionament de caràcter general el grup va tancar una altra jornada positiva afavorint  la cooperació entre companys de professió.


Compártelo en tus Redes Sociales: