Avancem amb la quarta edició del MOTV

En este momento estás viendo Avancem amb la quarta edició del MOTV

Les classes de la quarta edició del MOTV avancen seguint el calendari lectiu estipulat i sumant nous coneixements de la mà dels diferents professionals que formen part de l’equip docent d’aquest programa especialitzat en Teràpia Visual.

Durant el primer trimestre del 2023, els alumnes de la 4a edició del màster han cursat en format semipresencial les assignatures de:

 

Dificultats d’aprenentatge amb els professors, Marc Argilés, Marcel Bartumeus i Helena Vidal, tots ells membres de l’ACOTV i que com molts altres professors d’aquest màster són professionals en actiu experts en teràpia visual.

Aquesta assignatura eminentment pràctica s’ha realitzat en format en línia i presencial i comprèn l’abordatge optomètric en casos de dificultats d’aprenentatge associades a l’escriptura, la lectura, les matemàtiques i la capacitat d’atenció.

 

Tècniques de Teràpia Visual amb el professor, John Abbondanza, doctor en Optometria pel New England College of Optometry (NECO), professor adjunt al NECO i al Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences (MCPHS). 

En aquest temari s’expliquen els procediments clínics que s’utilitzen en teràpia visual, les bases i el material per dur-ho a terme. El MOTV té un conveni amb l’Optometric Extension Program (OEP) i aquesta assignatura consta dels mateixos continguts que el curs que s’imparteix als Estats Units, per aquest motiu, la incorporació d’aquest aprenentatge és únic en tot l’Estat i molt rellevant.

Enguany els alumnes han pogut gaudir presencialment de les seves classes magistrals i  dels tallers pràctics, ja que des de l’any 2019 el professor no havia pogut desplaçar-se a causa de la pandèmia.
Realitzem classes presencials per a poder desenvolupar un enfocament més pràctic i compartir experiència entre els estudiants.

Procediments multidisciplinaris en problemes d’aprenentatge amb els professors, Núria Lladó; Marta Fransoy, Jordi Galcerán i Edith Lando. 

Aquesta assignatura inclou eines d’avaluació i tractament pedagògic,  psicològic i en l’àmbit de la logopèdia en persones amb necessitats especials com autisme, asperger, altes capacitats i síndrome de Down. 

És l’última assignatura iniciada en aquest trimestre i que es farà fins a l’abril on tindran lloc les classes presencials amb cada un dels professors que formen el quadre lectiu d’aquesta matèria.

Totes les classes presencials  s’han dut a terme als espais de  la Facultat d’Òptica de Terrassa i del Centre Universitari de la Visió  dos espai ideals per a que els nostres alumnes puguin aprendre i realitzar pràctiques amb tot l’equipament necessari.


Compártelo en tus Redes Sociales:

Deja una respuesta