Tot a punt per començar el MOTV

Compte enrere per a l’inici de la 1a Ed. del màster en Optometria i Teràpia Visual

El pròxim 7 d’octubre s’iniciarà la 1a edició del màster en Optometria i Teràpia Visual amb una trobada presencial de benvinguda que tindrà lloc a l‘Auditori del Centre Universitari de la Visió -CUV- a Terrassa.

Després de mesos de treball conjunt el passat 12 de setembre el grup Directiu i Tècnic del Màster d’Optometria i Teràpia Visual es va reunir novament per tal de posar fill a l’agulla i ultimar tots els detalls abans de donar la sortida a la 1a edició del Màster en Optometria i Teràpia Visual.

Una formació avançada que s’oferirà a les instal·lacions del Centre Universitari de la Visió – CUV- de Terrassa des d’octubre 2019 a juny 2020.
Durant la trobada presencial de benvinguda que tindrà lloc el dilluns 7 d’octubre a les 14.30 hores a l’Auditori del CUV es donarà la benvinguda als alumnes i es farà la presentació de la Direcció Acadèmica i Tècnica de la Formació.
El programa formatiu es compon de 360 hores lectives, 60 Crèdits ECTS en modalitat semipresencial. Les classes presencials tindran lloc una vegada al mes en diumenges i dilluns consecutius.
Els alumnes rebran en la sessió de benvinguda totes les instruccions amb relació a la Metodologia presencial com en línia i el funcionament del campus així com faran una visita guiada a les diferents instal·lacions de l’edifici on es desenvoluparan les sessions presencials.


Compártelo en tus Redes Sociales: